Polyglot Gathering 2024

Překlad do češtiny je z 98% kompletní. Všechny aktuální informace najdete v angličtině a také .

Polyglot Gathering Online – Od 29. února do 3. března 2024

Hej! Už jsi slyšel(a) o Polyglot Gathering?

Polyglot Gathering je největší mezinárodní akcí pro milovníky polyglotů a jazyků na světě, která se koná každý rok na konci května. Tato fantastická akce je nabitá úžasnými rozhovory a prezentacemi, bohatými kulturními aktivitami a zábavným společenským programem. A co je na tom nejlepší? Všechno souvisí s jazyky!

Během akce účastníci šíří svou lásku a vášeň pro kultury a jazyky, sdílejí tipy a zkušenosti, a co je nejdůležitější, používáním a procvičováním mnoha jazyků vzájemně diskutují, naslouchají si a učí se. Studenti, učitelé, nadšenci, začátečníci, profesionálové, vědci, pedagogové, Polyglot Gathering je tu pro nás všechny! Jste připraveni se připojit?

Co můžu očekávat od letošního Polyglot Gathering Online?

Skvělá otázka! Krom Polyglot Gathering v České republice jsme se rozhodli uspořádat i letos online akci. Víme, jak důležité je pro naše účastníky setkávat se a učit se jeden od druhého, a proto chceme, aby i letošní Polyglot Gathering Online 2024 byl plný jedinečných online jazykových zážitků!

Poutavé prezentace

Připravte se na vlnu inspirace od polyglotů z celého světa, jejich zkušenosti a živé přednášky v mnoha jazycích o nejrůznějších tématech souvisejících s jazyky. Ať už chcete prozkoumat konkrétní jazyk do hloubky, nebo se dozvědět o různých metodách učení jazyků, skvělých přednášek bude na výběr více než dost.

Jakmile živé přednášky skončí, budete se ně moci podívat znovu tolikrát, kolikrát budete chtít, a to až 1 měsíc po skončení Polyglot Gathering Online 2024. Skvělé, že?

Místnosti na procvičování jazyků

Chtěli byste si procvičit francouzštinu, němčinu, nebo svahilštinu? Vše je připraveno. Velmi oblíbené místnosti na procvičování jazyků se budou konat i na letošním Polyglot Gatheringu Online, takže si budete moci během celé akce procvičit širokou a škálu jazyků s dalšími polygloty. 1 jazyk, 1 hodina, 1 místnost, stačí si vybrat!

Pestrý program

Kromě přednášek nabídne Polyglot Gathering Online 2024 spoustu zábavných jazykových aktivit, kterých se můžete zúčastnit buď jako divák, nebo jako aktivní účastník. Plánujeme pro vás spoustu skvělých překvapení, takže zůstaňte s námi, protože již brzy oznámíme konkrétnější podrobnosti.

Společenské a kulturní aktivity

Pojďme se všichni společně bavit a poznávat se ve vícejazyčném prostředí! Polyglot Gathering byl vždy o lidech a oslavě krásné rozmanitosti původu, kultur a samozřejmě jazyků. Navzdory tomu, že se v současné době vše odehrává online, tato akce vás přiměje komunikovat s ostatními a umožní vám pocítit polyglotskou atmosféru naplno.

Být součástí aktivní komunity polyglotů

V naší telegramové skupině to žije! A zůstane otevřená během a po Polyglot Gathering Online 2024. Chcete najít další lidi, kteří sdílejí vaše zájmy, a možná je trochu poznat před gatheringem?Chcete mezi sebou komunikovat během přednášek, abyste věděli, co se děje paralelně? Chcete zůstat v kontaktu se svými novými přáteli i poté? Pokud je vaše odpověď ano, pak je toto místo pro vás!

Klikněte sem a podívejte se na Telegramovou skupinu Polyglot Gathering Online 2024.

Osvědčení o účasti

Každý účastník obdrží po skončení akce e-mailem osvědčení o účasti. Hrdě ho ukažte na své škole, univerzitě, na pracovišti nebo své babičce či vnukovi!

Připraven(a) si zařídit svůj lístek?
Rezervujte si své virtuální místo kliknutím níže.

Chcete se aktivně podílet na programu a stát se řečníkem?

Co říkají účastníci předchozích ročníků?

Kdo jsou organizátoři?

Zakladateli akce a hlavními organizátory prvních tří ročníků v letech 2014-2016 byli Judith Meyerová, Chuck Smith a Martin Sawitzki. Poté se Polyglot Gathering přesunul z Berlína do Bratislavy a od té doby jej pořádá nezisková organizace Edukácia@Internet (E@I), jejímž hlavním organizátorem je Peter Baláž spolu s týmem této organizace.

Education@Internet (E@I) je mezinárodní tým, který vede online projekty od roku 1999. Na základě odborných znalostí týmu byla E@I v roce 2005 právně založena jako politicky neutrální a nevládní mládežnická organizace.

Vizí E@I je svět harmonie a míru, ve kterém mohou všichni občané snadno a rychle komunikovat po celém světě.

Aktivity této organizace se odehrávají v souladu s touto vizí a za pomoci mezinárodní skupiny dobrovolníků. Tyto aktivity zahrnují organizování a podporu projektů, které šíří význam a užitečnost mezinárodní komunikace bez omezení.

Pokud oceňujete práci této organizace v souvislosti s Polyglot Gathering a chtěli byste přispět k realizaci jejích aktivit, zvažte prosím ji finančně podpořit a pomoci tak zajištění udržitelnosti jejích projektů.

Zaregistrujte se na Polyglot Gathering 2024